Lobrede

Kasvatus

Lobreden pääpaino on koulupainotteisten hannoverien kasvatuksessa, mutta myös muunrotuisia varsoja syntyy aika-ajoin. Tavoitteena on kasvattaa hyvän luonteen ja kapasiteetin omaavia kilpahevosia, joilla on hyvä suorituskyky. Luomme uusia jalostuslinjoja samaan aikaan kun vaalimme vanhoja hyviä linjoja. Lobrede tarjoaa orejaan myös ulkopuolisten käyttöön, mutta tammat pysyvät pääpainotteisesti ainoastaan tallin omassa käytössä. Lobredessä hannoverit merkitään loppuliittellä Lee ja muun rotuiset von Lobrede.

Varsat saavat elää ensinmäisen vuotensa meillä Lobredessa laitumilla, jonka jälkeen ne myydään muille kasvattajille tai yksityisille omistajille. Osa varsoista jää myös Lobredeen loppuelämäksi tai vain vähäksi aikaan. Hevosten ostajille on laadittu muutamia sääntöjä, joita kasvatin ostajan tulee noudattaa. Myyntisäännöt löytyvät alta ja myytyjä kasvatteja tuetaan jatkossa muun muassa kilpailu- ja valmennusavun muodossa. Lisää tietoa kasvatteja koskevista avustuksista löytyy täältä.

Myyntiehdot

1. Varsat on rekisteröitävä VRL:n rekisteriin. Kasvattajaksi merkitään LOBR2735, syntymämaaksi Saksa ja kasvatusliitteksi hannovereilla Lee, muille von Lobrede.
2. Kasvatin vaihtaessa osoitetta, tulee uusi osoite ilmoittaa tietoomme.
3. Mikäli kasvatti on hylätyn oloinen, eikä omistajaan saada useamman kuukauden sisällä yhteyttä, on kasvattajalla oikeus ottaa kasvatti omaan talliin asumaan.
4. Kasvatin kuoltua tulee sivut tallentaa web arciveen tai hevoselle luoda muistosivut

Kasvatit

(28 hevosta)