Lobrede

Dingsbums Lee

ei meriittejä

Rotu ja sukupuoli Hannover, ori
Säkäkorkeus, väri 170cm, Kimo
Syntynyt 28.01.2022, 4v
Rekisterinumero VH22-011-0078
Omistaja VRL-11983, Lobrede
Kasvattaja VRL-11983, Lobrede
Painotus Kouluratsastus
Koulutustaso Grand Prix, 60cm

virtuaalihevonen / kuvat © BK-horses

Bumba on ailahteleva persoona. Pääsääntöisesti se on superkiltti mammanmussukka muumi, mutta silti sillä on aina vähän särmää jossain silmäkulmassa kurkkimassa. Bumba on kaikkien kaveri niin ihmisten kuin hevosten suhteen ja nauttii huomio keskipisteenä olemisesta.

Bumba on syytä sitoa kiinni, sillä se kerjää huomiota koko ajan ja mikäli hoitaja ei osoita kiinnostusta takaisin, niin ori kyllä pitää huolen, että hänet huomataan. Milloin se tökkii turvallaan, näykkii, heiluttelee päätään tai pyörii ympyrää kutsuen mukaan karsinan ympäri hippaleikkiin. Kun Bumban sitoo kiinni se on hieman siedettävämpi hoitaa. Pelkkää harjaushetki on orin mielestä hieman blääh ja Bumba saattaa alkaa kuopimaan maata, mutta pienellä komennuksella se rauhoittuu. Rapsuteltavana, siliteltävänä, halailtavana ja muuten vain paijattavana ori jaksaa kyllä olla maailman loppuun asti.

Mitenhän Bumbaa ratsuna kuvailisi, värikäs? Orilla on oma moottori, eikä sitä tarvitse turhaa patistella liikkelle. Niin kauan kuin työskennellään käynnissä ja ravissa, on Bumba oikea kone. Se toimii moitteettomasti ja tekee kaiken prikulleen kuin ratsastaja pyytää. Laukkaaminen on kuitenkin Bumban heikkous tai oikeastaan laukannostot. Orilla on pahana tapana joko pukittaa nostossa tai syöksähtää eteenpäin raketin lailla. Läheskään aina Bumbassa ei ole räjähtävää energiaa, mutta päiviä milloin ori on vauhdikkaalla tuulella ei voi ennustaa. Eli jos olet viikon ratsastanut kotona hyvällä fiiliksellä, voi rakettipäivä osua kilpailupäivälle. Hieman vauhdikkaasta olemuksesta huolimatta pääsääntöisesti Bumba on aivan pätevä kouluratsu, jonka kanssa suorittaminen on helppoa.

Sukutiedot

i. Defregger
hann, rk, 169cm
ei meriittejä
ii. Degulus
hann, km, 170cm
iii. Defillant
iie. Matchem
ie. La Kathleen
hann, rt, 166cm
iei. Landstreicher
iee. Bouvier
e. Dereyalé
hann, m, 165cm
KRJ-I, HANN-I
ei. Derek
hann, m, 168cm
eii. Daybreaker
eie. Amber
ee. For Example
hann, rt, 163cm
eei. For Minute
eee. Esteria

Jälkeläiset

s. 00.00.0000 tamma varsa emä emän nimi

Kilpailukalenteri

(0 sijoitusta, joista 0 voittoja)

00.00.0000 - KRJ kouluratsastus - Grand Prix - 0/00 00.00.0000 - KRJ kouluratsastus - Grand Prix - 0/00

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 // kouluvalmennus // kirjoittanut

merkintä